Jucarie MonkeyLings Bleu GloriaJucarie MonkeyLings Bleu Gloria

150 LEI 99 LEI

Produsul se afla in stoc

Ai intrebari? 0754.666.539

40 de sunete diferite, jucarie interactiva, garantie 24 de luni.

Descriere Jucarie MonkeyLings Bleu Gloria

 

Eu sunt Gloria si ador sa fiu plimbata.  

O stii pe jucaria inteligenta MonkeyLings Bleu Gloria? Cel mic s-ar putea sa fi auzit de ea si sunt sanse sa vrea sa o cunoasca. Ea este maimutica tocmai potrivita pentru un deget, care adora plimbarile. Gloria poate deveni jucaria pe care copilul tau o va purta la scoala, la joaca si acasa si se va bucura de ea neincetat.

Gloria face parte dintr-o gasca de sase MonkeyLings colorate, vorbarete si care socializeaza in pana la 40 de moduri diferite. Functioneaza pe baterii, insa rade, trimite pupici, doarme si stranuta, printre altele.

Jucaria interactiva MonkeyLings Blue Gloria este educativa pentru copiii de peste 5 ani, carora le imbogatesc inteligenta emotionala si abilitatile de comunicare. Maimutelele il pot chiar responsabiliza pe cel mic, fata de jucariile cu care formeaza o legatura stransa, participand si la dezvoltarea lui ca om sociabil si comunicativ.

    Specificatii tehnice Jucarie MonkeyLings Bleu Gloria

LASA UN REVIEW
MonkeyLings sunt:

MONKEYLINGS BLOG

NEWSLETTER

Lasa-ne adresa ta de mail si noi iti trimitem informatii despre noile produse care apar si ofertele acestora. Promitem informatie, nu spam 🐒!