VEZI OFERTELE
MONKEY BOARD

LIVRARE

Livrarea prin curierat rapid

Coletul va merge la adresa mentionata in comanda in maxim 48 de ore, in fucntie de ora din zi la care se face comanda in site, si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier.

Pe colet vor fi trecute datele tale de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 1000 LEI, iar pentru comenzi sub 1000 LEI se percepe o taxa de numai 30 LEI. Livrarile se fac prin intermediul serviciile de curierat rapid Urgent Cargus.

Atentie! In perioadele de reduceri, termenul de livrare al comenzilor poate fi decalat si mai indelungat fata de cel de 48 de ore, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 30 zile de la data confirmarii comenzii.

MONKEYLINGS BLOG

NEWSLETTER

Lasa-ne adresa ta de mail si noi iti trimitem informatii despre noile produse care apar si ofertele acestora. Promitem informatie, nu spam 🐒!