VEZI OFERTELE
MONKEY BOARD

Garantie

Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere/renuntare/returnare.

Art. 14, Alin. 3 din aceasi lege mai sus mentionata spune astfel: "Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultate din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor."

Evatech Electronics SRL (MonkeyBoard.ro) recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta/protectie din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor mai sus mentionate.

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract" folosind procedura de retur:
- pasul 1: Se completeaza formularul de retur
- pasul 2: pasul 2: Se trimite produsul in atentia Departamentului Service. Returnarea se poate face direct la sediul MonkeyBoard, prin curierat.

In colet trebuie sa existe o copie de pe factura de achizitie sau cererea de retur (cererea de retur printata sau numarul cererii de retur scris pe o foaie de hartie) pentru a putea identifica comanda de provenienta.

MonkeyBoard.ro va returnarea banii produsului doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului.

MONKEYLINGS BLOG

NEWSLETTER

Lasa-ne adresa ta de mail si noi iti trimitem informatii despre noile produse care apar si ofertele acestora. Promitem informatie, nu spam 🐒!