DESPRE
MONKEYLINGS

Cine sunt MonkeyLings?

Echipa care are grija de MonkeyLings pana cand ajung la tine

Noi suntem oamenii care au decis sa imbine joaca si dezvoltarea emotionala a copilului tau intr-o colectie de jucarii ce functioneaza chiar pe baza contactului cu copilul tau. Am dezvoltat jucarii de dimensiunea palmei unui copil, ca sa cream o legatura jucausa si responsabila cu cel mic. Ne dorim ca ele sa fie jucariile educative de care copilul tau se va atasa. Iar tu te vei bucura de felul in care se dezvolta cel mic. Depinde din ce directie le privesti.

Primul contact al celor mici cu MonkeyLings va fi un salut vesel in engleza. De acolo, se dezvolta legatura dintre cel mic si maimutica sa. Echipa noastra s-a concentrat pe sarcina ca aceasta legatura sa aduca beneficii in joaca si sa dea suficiente optiuni colorate pentru copii. Suntem oameni tineri, care se gandesc la cate lucruri serioase se pot obtine prin joaca.

Legatura dintre echipa noastra si MonkeyLings

Jucariile MonkeyLings colorate pe care le producem si comercializam pot fi achizitionate separat, dar fac echipa buna impreuna. Le poti accesoriza cu orice obiect din casa pe care le agati sau in jurul caruia le poti aseza.

Jucariile au rolul de a dezvolta inteligenta emotionala a copilului si atat de lipicioase incat ei le pot utiliza oriunde si oricand. Pot fi preferatele copiilor de toate varstele, pentru ca au avantajul rezistentei si al unei interactiuni amuzante, punand zambete chiar si pe fetele adultilor.

Noi suntem Monkeylings!

De aceasta data, in spatele gastii de maimutici se afla o echipa de oameni. Suntem tineri, creativi si energici. Credem ca toate acestea sunt vizibile, daca te uiti la cat de colorate sunt Monkeylings ale noastre. Vrem sa iti incurajam copilul sa se dezvolte emotional, in timp ce se bucura de o maimutica interactiva si vesela. Ne poti intreba orice. Vrem si sa facem echipa cu copilul tau!

Pe langa performanta, calitate si siguranta, vei beneficia si de garantie timp de 24 de luni

GARANTIE 24 LUNI

produs original MonkeyLings

UNIC DISTRIBUITOR

in Romania

REDUCERI FIDELIZARE

chiar de la al 2-lea produs

MONKEYLINGS BLOG

NEWSLETTER

Lasa-ne adresa ta de mail si noi iti trimitem informatii despre noile produse care apar si ofertele acestora. Promitem informatie, nu spam 🐒!