Top 5 jucarii pentru baietii de 5 ani

Cine nu stie cum sunt baietii de 5 ani? Uneori, afla de jucarii inaintea noastra si par sa le cunoasca fiecare functie si trasatura atunci cand le cumparam. Alteori, se plictisesc de ele doar pentru prietenii lor au primit cadou un model similar. Exista si jucarii pentru baieti de 5 ani cu efect imediat si intens. Sa vedem despre ce este vorba.

1. Maimutele

MonkeyLings sunt jucariile baietilor de 5 ani care au facut furori in Statele Unite ale Americii si in Canada. Aceste maimutele au patruns si pe piata romaneasca de curand.

Copilul se poate juca cu ele oriunde si sunt sanse mari sa se ataseze de aceste mici jucarii. Daca va implini 6 ani in curand, nu trebuie sa iti faci griji. Baiatul tau le va adora in continuare.

2. LEGO

Aceste jucarii si-au depasit brandul si au devenit o intreaga categorie de produse de constructie. Ele reprezinta un puzzle 3D prin care copilul poate contura elicoptere, tancuri sau chiar orase intregi.

Aceste jucarii pentru baieti de 5 ani sunt interactive si ii incanta pe cei mici, chiar daca ei deja au construit o piesa, iar acum o dezasambleaza. Jucariile de acest gen au acelasi farmec chiar daca copilul tau are o intreaga colectie sau un singur model.

3. Zmeie

Pot fi folosite doar in exterior si sunt pretentioase, pentru ca va trebui sa iti supraveghezi copilul in timp ce le sustine in aer. Insa, zmeiele sunt preferatele celor mici in vacanta pentru senzatia pe care o dau atunci cand se ridica de la pamant.

Bucuria faptului ca niste jucarii pentru baieti in varsta de 5 ani si chiar mai mult este in aer va ajunge chiar si la tine. In acest timp, copilul tau invata fizica pe care o va intalni, mai tarziu in caietele de scoala. Pentru acestea si amintirile din vacanta, zmeiele sunt printre finalistele jucariilor de baieti prescolari.

4. Binocluri

In aceasta categorie se poate incadra chiar si ocheanul (binoclul cu o singura extensie). Dar ce le ofera binoclul baietilor mici incat sa fie printre preferatele lor, indiferent cu ce se joaca in mod normal? Satisfactia cuiburilor de pasari, animalelor si a obiectivelor turistice vazute de aproape.

Binoclul este jucaria pe care baiatul tau nu o va uita niciodata inainte sa plece in vacanta. Este posibil chiar sa asezi tu binoclul in bagajpentru bucuria copilului tau.

5. Masinute

Nu ne referim la acele machete sau jucarii de dimensiuni cat palma copilului. Acestea sunt masinutele in care iti gasesti copilul, atunci cand intorci privirea pentru un minut in hypermarket.

Masinutele de plimbare pentru copii sunt unele dintre preferatele noastre si ale lor, mai ales daca locuiesti la curte sau aproape de un parc. In caz contrar, ocaziile pot aparea oricand. Sunt populare si apreciate de catre cei mici la fel de mult ca bicicletele.

Final de top

Aceste jucarii vor avea efectul pe care ti-l doresti, cu orice ocazie alegi sa i le oferi. Ele sunt jucariile pentru baieti de 5 ani si peste care au succes si vor avea in viitorul apropiat.

Pregateste-te de urmatoarea ocazie cu oricare din aceste jucarii!

MonkeyLings – Cadouri de Craciun pentru copii fericiti

Pentru mame, Craciunul pare sa fie o cursa in care nu conteaza sa ajungi la destinatie, ci cum treci peste linia de final. Este posibil ca prichindelul tau deja sa aiba o lista de dorinte, cu beneficii vagi si preturi piperate.

Jucarii educative: Cum contribuie la dezvoltarea emotionala a copilului tau

Dupa ce au trecut de varsta de 5 ani, copiii sunt atrasi sa descopere obiectele si mediul din jur. Atunci isi dezvolta si abilitatile sociale cu rapiditate. Jucariile educative pot sa il ajute pe cel mic sa isi exploreze aceste abilitati si chiar sa isi afle viitoarele hobby-uri.