MonkeyLings, cei mai buni prieteni ai copilului tau

Reactioneaza prin cantece, rasete, pupici, clipiri de ochi si multe altele, atunci cand sunt bagate in seama.

MonkeyLings au fost create ca sa devina micii prieteni ai copilului tau si sa il ajute sa isi descopere si dezvolte abilitati de comunicare, creativitate si sa il faca sa acorde atentie obiectelor din jur. Insa, este si o jucarie creata sa indeplineasca suficiente criterii incat sa ii devina prieten. Sa vedem mai multe.

De ce ar putea avea nevoie niste jucarii educative ca sa devina prietenii unui copil de cativa anisori? Mai jos vom studia toate aspectele.

Scopul principal: joaca

MonkeyLings sunt jucause. Peste orice atu al lor, ele sunt voioase, dragalase si intotdeauna vesele. Rad isteric daca cel mic le balanseaza de coada, canta atunci cand bati din palme si au fel de fel de alte reactii ghiduse.

La MonkeyLings totul se intampla in joaca, inclusiv invatarea si dezvoltarea inteligentei emotionale, pentru ca acesta este modul productiv la care copiii reactioneaza. Aceasta joaca, insa, va fi una constructiva si inconjurata de zambete si rasete.

Ce fac atunci cand nu se joaca

Maimutelele sunt pe cat de energice, pe atat de pasnice, atunci cand stau linistite. Cel mic le poate legana pentru somn, iar ele scot acele sunete dragalase chiar de dinaintea somnului, ca in realitate.

MonkeyLings intra in modul sleep dupa cinci minute de inactivitate. Insa, ele sunt la fel de dragalase cand stau atarnate de buzunar, se lipesc de monitorul laptopului sau de tableta, decoreaza plantele si au multe alte activitati care le fac atat jucarii, cat si accesorii.

Unde se desfasoara prietenia

Pentru ca o prietenie sa fie completa, este nevoie sa aiba cat mai multe locuri in care poate sa se desfasoare. Nu poti avea un prieten daca nu te poti juca cu el oriunde sau, macar, in cat mai multe locuri.

In cazul de fata, vorbim de niste maimute de dimensiuni aproximativ cat degetul unui copil. Ele pot fi purtate in ghiozdan sau chiar agatate de cureaua sau geaca celui mic. Maimutelele sunt apte de joaca in orice context, atata timp cat nu este unul care le poate altera mecanismul.

Prietenia respecta spatiul personal al fiecaruia

Prietenii sunt intotdeauna acolo, daca ai nevoie de ei. Insa, atunci cand este vorba de liniste, prietenul trebuie sa respecte spatiul copilului si sa nu intervina, atunci cand nu este cazul.

MonkeyLings pot fi oprite oricand. Insa, ele se vor relaxa daca stau pe pixul copilului, pe tableta, pe o planta sau oriunde se pot agata. Vor respecta spatiul copilului, timp in care vor fi acolo fara sa deranjeze. Cel mic poate citi sau isi poate face temele linistit, in timp ce MonkeyLings sunt in pauza.

Ce inveti din prietenie

Orice prietenie trebuie sa fie constructiva. La acest capitol, MonkeyLings contribuie la dezvoltarea inteligentei emotionale a celui mic, dar il invata si despre mediul inconjurator si ii ofera o mica mostra de biologie.

Interactiunea dintre cel mic si MonkeyLings va fi una bazata pe interactivitate si comunicare. Copilul va initia conversatii, iar maimutelele reactioneaza cu gesturi calde si prietenoase.

MonkeyLings: Jucarii si prieteni

MonkeyLings sunt jucariile pe care copilul tau le poate privi chiar ca niste prieteni. In acelasi timp, el va invata mai multe despre natura, comunicare si altele. Aceste mici maimute sunt acele jucarii care sunt atragatoare chiar si dupa mai mult timp, pentru ca se dezvolta o legatura intre ele si copilul posesor.

Descopera ce poate face fiecare dintre MonkeyLings pentru copilul tau si cum sa alegi una in functie de preferintele copilului tau. Aceste mici maimute vor fi alaturi de cel mic la joaca si la relaxare, la vreme de somn si la plimbare. MonkeyLings pot fi viitori prieteni constructivi ai copilului tau. Ofera-i debutul acestei prietenii!

MonkeyLings, cei mai buni prieteni ai copilului tau

Maimutele MonkeyLings, mici si dragalase, pot deveni cei mai buni prieteni ai prichindelului tau. Ele sunt cat degetul copilului tau, viu colorate si voioase.

De ce sa colectionezi toate cele 6 MonkeyLings

Copilul tau va fi incantat sa aiba o jucarie din gasca de MonkeyLings, alaturi de care va invata mai multe despre comunicare, responsabilitate si distractie. Dar cum ar fi sa le aiba pe toate sase?