De ce sa colectionezi toate cele 6 MonkeyLings

Ce poate sa descopere in plus daca are setul complet de maimutici prietenoase?

Sase jucarii intotdeauna vesele pot insemna, pentru tine, mai multe griji. Insa, vei observa ca prichindelul tau le trateaza cu aceeasi responsabilitate ca pe animalutele de casa. Iar atunci grijile vor disparea. Intreaga colectie de MonkeyLings ii va da celui mic o doza si mai mare de interactivitate si multe idei. Copilul va incerca fie sa le sincronizeze, fie sa incerce sa le faca sa se manifeste cat mai diferit. Avantajele unei intregi colectii de MonkeyLings in casa ta sunt evidente. Dar hai sa le descoperim pe cateva dintre ele.

3 motive pentru care prichindelul va rade mai mult cu 6 MonkeyLings

O colectie intreaga de jucarii intotdeauna va fi mai interactiva decat o singura maimutica. Cel mic va descoperi intai asemanarile intre ele si apoi va incerca sa atribuie o personalitate fiecarei maimutici. Mai mult decat atat...

1.      Pentru copilul tau: Sase maimutici vesele se joaca impreuna

Cel mic va avea o legatura si mai stransa cu jucariile sale si le va descoperi din ce in ce mai mult. Tot ce stie deja de la prima lui maimutica va incerca sa aplice cat mai bine astfel ca toate sa fie in sincron. Iar daca le primeste pe toate odata, atunci descoperirile vor fi si mai rapide. MonkeyLings vor rade, canta si vor dormi impreuna. Iar copilul tau va invata cum sa aiba grija de o gasca intreaga de jucarii, in loc de una singura.

In plus, individualul straluceste si mai mult atunci cand este parte intr-un grup. Cel mic va avea o maimutica preferata, iar in acest timp ii va acorda atentie fiecarei jucarii.

2.      Pentru tine: Vei comunica si mai mult cu cel mic

Vei descoperi si mai multe despre copilul tau, inclusiv daca are o culoare preferata si cu ce trasatura asociaza acea culoare. Lasa-l sa iti arate cat mai multe despre maimutelele lui si vei afla si mai multe despre preferintele lui. Vei vedea daca:

  • Ii place sa starneasca rasete sau sa fie dragastos;
  • Prefera sa isi decoreze camera cu maimutelele atunci cand nu se joaca ori sa le pastreze intr-un loc oarecare;
  • Se joaca cu toate maimutelele sau prefera sa isi faca grupulete;
  • Viteza si inventivitatea cu care descopera cum sa se joace cu mai multe maimutele;
  • Si multe altele specifice personalitatii copilului tau.

3.      Pentru apropiati: Cel mic va impresiona prin colectia de MonkeyLings

Odata ce detine colectia completa de MonkeyLings, copilul va avea o legatura si mai stransa cu apropiatii si colegii sai. Joaca intr-un grup mai mare il face sa fie si mai comunicativ, mai ales atunci cand ceilalti vor fi impresionati de ce a descoperit cel mic pana acum.

Daca cei din jur au deja o jucarie, atunci ei se vor juca impreuna si isi vor prezenta descoperirile. In caz contrar, vor avea cu ce sa se joace.

MonkeyLings in actiune

Maimuticile naravase abia asteapta sa se joace impreuna cu copilul tau. Colectia de maimute inseamna si mai multa voie buna in casa ta si un copil mai fericit pentru ca are o gasca intreaga de jucarii-prieteni.

Ofera-i celui mic o jucarie educativa haioasa si isi va dezvolta abilitatile sociale si emotionale, fara sa isi dea seama. MonkeyLings vor fi animalutele pe care le poate avea oricand.

Jucarii educative: Cum contribuie la dezvoltarea emotionala a copilului tau

Dupa ce au trecut de varsta de 5 ani, copiii sunt atrasi sa descopere obiectele si mediul din jur. Atunci isi dezvolta si abilitatile sociale cu rapiditate. Jucariile educative pot sa il ajute pe cel mic sa isi exploreze aceste abilitati si chiar sa isi afle viitoarele hobby-uri.

Tech

Jucarii vorbarete: De ce sunt atat de indragite de copii

Sunt atatea jucarii vorbarete care apar in viata copilului tau, inca de dinainte sa inceapa sa vorbeasca. Pe masura ce copilul creste, jucariile devin din ce in ce mai complexe. Nu mai imita sunete de animale, ci gasesc cai din ce in ce mai multe si mai nastrusnice sa se apropie de proprietarul lor.