Top 5 jucarii pentru baietii de 5 ani

Cine nu stie cum sunt baietii de 5 ani? Uneori, afla de jucarii inaintea noastra si par sa le cunoasca fiecare functie si trasatura atunci cand le cumparam. Alteori, se plictisesc de ele doar pentru prietenii lor au primit cadou un model similar. Exista si jucarii pentru baieti de 5 ani cu efect imediat si intens. Sa vedem despre ce este vorba.

ARTICOL COMPLET

Jucarii vorbarete: De ce sunt atat de indragite de copii

Sunt atatea jucarii vorbarete care apar in viata copilului tau, inca de dinainte sa inceapa sa vorbeasca. Pe masura ce copilul creste, jucariile devin din ce in ce mai complexe. Nu mai imita sunete de animale, ci gasesc cai din ce in ce mai multe si mai nastrusnice sa se apropie de proprietarul lor.

Ce jucarii educative poti alege pentru copiii in varsta de 5 - 6 ani

Jucariile educative sunt acelea care ii stimuleaza pe copii sa invete, in timp ce se distreaza. Ele sunt special concepute ca sa dezvolte anumite abilitati sau sa ii invete pe cei mici mai multe despre un anumit subiect sau domeniu.

De ce sa colectionezi toate cele 6 MonkeyLings

Copilul tau va fi incantat sa aiba o jucarie din gasca de MonkeyLings, alaturi de care va invata mai multe despre comunicare, responsabilitate si distractie. Dar cum ar fi sa le aiba pe toate sase?

MonkeyLings, cei mai buni prieteni ai copilului tau

Maimutele MonkeyLings, mici si dragalase, pot deveni cei mai buni prieteni ai prichindelului tau. Ele sunt cat degetul copilului tau, viu colorate si voioase.

Jucarii educative: Cum contribuie la dezvoltarea emotionala a copilului tau

Dupa ce au trecut de varsta de 5 ani, copiii sunt atrasi sa descopere obiectele si mediul din jur. Atunci isi dezvolta si abilitatile sociale cu rapiditate. Jucariile educative pot sa il ajute pe cel mic sa isi exploreze aceste abilitati si chiar sa isi afle viitoarele hobby-uri.

MonkeyLings – Cadouri de Craciun pentru copii fericiti

Pentru mame, Craciunul pare sa fie o cursa in care nu conteaza sa ajungi la destinatie, ci cum treci peste linia de final. Este posibil ca prichindelul tau deja sa aiba o lista de dorinte, cu beneficii vagi si preturi piperate.